+31(0)6 11111854 detimmer@home.nl
Selecteer een pagina

Diensten

Airconditioning

Diensten van Detimmer Klimaattechniek

Bij Detimmer Klimaattechniek gaan we verder dan alleen het leveren van airconditioningsystemen. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw airconditioning optimaal blijft presteren.

Verkoop van Airconditioning

Als gespecialiseerde verkoper van airconditioning in de regio Oisterwijk, voorzien wij particulieren en bedrijven van hoogwaardige airco’s en inverters. Onze systemen zijn fluisterstil en voorzien van handige functies zoals nachtmodus, waardoor u ook ’s nachts ongestoord kunt slapen.

Anti-allergeen

Onze airconditioningsystemen zijn uitgerust met geavanceerde luchtfilters die tot wel 99% van bacteriën, virussen, stofdeeltjes en allergenen uit de lucht filteren. Dit maakt ze ideaal voor mensen met allergieën, astma en andere ademhalingsproblemen.

Onderhoud van Airconditioning

Hoewel airconditioning onderhoudsvriendelijk is, is regelmatig onderhoud essentieel om dure problemen en storingen te voorkomen. Laat Detimmer Klimaattechniek het periodieke onderhoud voor u verzorgen en geniet van een zorgeloze werking van uw airconditioningssysteem.

Ontdek de uitgebreide diensten van Detimmer Klimaattechniek en profiteer van optimaal comfort en betrouwbaarheid.

Warmtepompen

Al onze airconditioningssystemen fungeren als warmtepompen, waardoor ze niet alleen kunnen koelen maar ook efficiënt verwarmen. Door een aanzienlijk deel van hun energie uit de buitenlucht te halen, zijn ze bijzonder energiezuinig. Ze leveren zelfs meer energie dan ze verbruiken.

Als u zonnepanelen heeft en de overtollige energie gebruikt om uw huis te verwarmen, optimaliseert u uw energiegebruik. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke kostenbesparingen, maar draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl door aardgasgebruik te verminderen.

Detimmer Klimaattechniek staat klaar om u te adviseren over deze innovatieve en duurzame oplossingen voor uw energiebehoeften.

Duurzaam comfort, ongeëvenaard

Verkoeling op maat